Wednesday, September 15, 2010

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Sweet roses


Als ich die Bekanntgabe des Events diesen Monat gelesen habe, dachte ich "da möchte ich mitmachen". Nur wusste ich nicht mit welchem Rezept. Habe 3 zur Auswahl bekanntgegeben . Habe eine einzige Rückmeldung erhalten für die Süssen Rosen (Rosen gefüllt mit Walnüssen in Zuckersirup). Heute wurde ich mit einem Kommentar darauf aufmerksam gemacht, das ja heute Abgabetermin ist.
So habe ich beschlossen das Rezept, welches ich schon auf türkisch veröffentlicht hatte zu übersetzen. So machen die Rosenknospen in Abundance even in the event with:)
Blog-Event LX - In Hülle und Fülle (Einsendeschluss 15. September 2010)
Stuffed Sweet roses
For the dough:
1 / 2 cup semolina
1 / 2 yoghurt
125 gr butter, room temperature
½ cup vegetable oil
1 packet baking powder
1 package vanilla sugar pinch of salt

about 4 cups of flour

Filling: 1 cup walnuts
, coarsely chopped cinnamon



for syrup:
3 cups water 2.5 cups sugar

Less than 1 teaspoon lemon juice for syrup

:
cook water and sugar. Just before removing from heat add lemon juice and set aside.
butter, oil, yogurt, salt, sugar and vanilla sugar in a mixing bowl, stir well. Slowly add the semolina and baking powder mixed with flour. It is important here not once but meal should be shown in stages. man must have a soft dough that does not stick to the hand.
let the dough rest for 10 minutes. The walnuts with cinnamon * mix.
the dough into two parts. Remove one dough roll out something 3mm thin. With a cup or Desserring containing 10 cm in diameter, cut out circles. Place in the middle of the walnuts 1 tsp. As seen in the photos make four cuts into the dough and wrap the parts of a rose. Until the dough Repeat the procedure to be used up;) until golden brown all on a tray with baking paper at 170 -180 ° to about 30 minutes. If the roses out of the oven brings out in a deep container with the no longer hot but still warm, pour sugar syrup. Bon appetit!
* Who does not like cinnamon or where it is Christmas, you can omit it altogether, this recipe does not hurt.
Info: 1 cup = 250ml

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