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Als ich die Bekanntgabe des Events diesen Monat gelesen habe, dachte ich "da möchte ich mitmachen". Nur wusste ich nicht mit welchem Rezept. Habe 3 zur Auswahl bekanntgegeben . Habe eine einzige Rückmeldung erhalten für die Süssen Rosen (Rosen gefüllt mit Walnüssen in Zuckersirup). Heute wurde ich mit einem Kommentar darauf aufmerksam gemacht, das ja heute Abgabetermin ist.
So habe ich beschlossen das Rezept, welches ich schon auf türkisch veröffentlicht hatte zu übersetzen. So machen die Rosenknospen in Abundance even in the event with:)
Stuffed Sweet roses
For the dough:
1 / 2 cup semolina
1 / 2 yoghurt
125 gr butter, room temperature
½ cup vegetable oil
1 packet baking powder
1 package vanilla sugar pinch of salt
about 4 cups of flour
Filling: 1 cup walnuts
, coarsely chopped cinnamon
for syrup:
3 cups water 2.5 cups sugar
Less than 1 teaspoon lemon juice for syrup
:
cook water and sugar. Just before removing from heat add lemon juice and set aside.
butter, oil, yogurt, salt, sugar and vanilla sugar in a mixing bowl, stir well. Slowly add the semolina and baking powder mixed with flour. It is important here not once but meal should be shown in stages. man must have a soft dough that does not stick to the hand.
let the dough rest for 10 minutes. The walnuts with cinnamon * mix.
the dough into two parts. Remove one dough roll out something 3mm thin. With a cup or Desserring containing 10 cm in diameter, cut out circles. Place in the middle of the walnuts 1 tsp.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuqRZpvYRJZFPyWU4ZGjhsg4iScWNR4sJq_b2gelCq9dCQTdyzPcccOce91Zx-phKRoDOVpGexAcoTaQLw2KD6uZK4ghFtkW1T20Kw-vP4uYXBMlMnRZcYrvG-aHeKgCTtiRmdK7TAKxo/s400/new-2.jpg)
* Who does not like cinnamon or where it is Christmas, you can omit it altogether, this recipe does not hurt.
Info: 1 cup = 250ml
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